Yritysvaatteiden merkitys brändäyksessä

Brändättyjen yritysvaatteiden käyttö on tehokas tapa lisätä yrityksen tunnettuutta. Nämä vaatteet, jotka sisältävät usein yrityksen nimen ja logon, toimivat niin työvaatteina kuin mainoslahjoinakin. Ne ovat erityisen hyödyllisiä messuilla ja tapahtumissa, missä ne auttavat henkilöstöä erottumaan ja edustamaan yritystään.

Yrityksen logolla varustetut vaatteet, kuten t-paidat, hupparit, takit ja lippikset, ovat suosittuja. On tärkeää kiinnittää huomiota vaatteiden laatuun, painatustekniikkaan ja niiden käyttötarkoitukseen, jotta logon laatu säilyy pesusta toiseen.

Vaatteiden ja logon valitseminen yritykselle

Yritysvaatteita valittaessa on tärkeää miettiä vaatteiden tyyppiä ja käyttötarkoitusta. Esimerkiksi ulkotöihin tarkoitetut vaatteet vaativat kestävyyttä ja säänkestävyyttä, kun taas sisätiloissa käytettävät voivat keskittyä enemmän mukavuuteen ja tyylikkyyteen.

Logon suunnittelu vaatii huomiota sen näkyvyyden ja vaatteeseen sopivuuden suhteen. Painatusmenetelmä valitaan logon tyypin ja vaatteen materiaalin perusteella, yleisimpiä menetelmiä ollessa silkkipaino, brodeeraus ja lämpösiirto.

Brändi-identiteetin rakentaminen logon kautta

Yrityksen logo on tärkeä osa sen brändi-identiteettiä. Logon suunnittelussa on tärkeää, että se soveltuu eri käyttötarkoituksiin, kuten vaatteisiin, verkkosivuille ja käyntikortteihin. Vaatteisiin tarkoitettu logo tulisi olla selkeä ja yksinkertainen, mutta samalla tarpeeksi erottuva.

Värien ja fonttien valinta on olennainen osa logon suunnittelua. Ne tulisi valita siten, että ne sopivat yhteen yrityksen muiden värien kanssa ja että fontti on selkeästi luettavissa. Logon suunnittelussa on myös otettava huomioon kohderyhmä ja toimiala.

Yritysvaatteiden painatustekniikoiden valinta

Yritysvaatteiden valmistuksessa käytettävät painatus- ja brodeeraustekniikat ovat avainasemassa laadukkaan lopputuloksen kannalta. Tekniikan valinta riippuu halutusta lopputuloksesta ja vaatteen materiaalista. Silkkipainatus sopii hyvin suurille tilauksille, kun taas digitaalinen painatus on ihanteellinen pienemmille tilauksille ja monivärisille malleille.

Brodeeraus antaa vaatteelle tyylikkään ja kestävän ulkoasun. Se sopii erityisesti pikeepaitoihin, takkeihin ja lippalakkeihin. Brodeerauksen hinta riippuu työn pistemäärästä, joten monimutkaisemmat logot voivat olla kalliimpia.

Suosituimmat yritysvaatteet logolla

  1. T-paidat: Monikäyttöiset ja edulliset, sopivat laajalle kohderyhmälle.
  2. Hupparit: Tarjoavat mukavuutta ja rennompaa tyyliä.
  3. Pikeepaidat: Ammattimaisuutta ja edustavuutta, ihanteelliset asiakaspalvelussa.
  4. Softshell-takit: Kestävyys ja säänkestävyys ulkotöissä.
  5. Lippikset ja hatut: Parantavat näkyvyyttä ulkoilma-aktiviteeteissa.
  6. Kauluspaidat: Viralliset ja tyylikkäät, sopivat toimistoympäristöön.
  7. Kangaskassit: Käytännölliset ja ympäristöystävälliset vaihtoehdot.
  8. Esiliinat: Sopivat erinomaisesti ravintola- ja kauppa-aloille.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.

Jätä kommentti