Lainavertailu

Lainavertailu – miten löytää edullinen laina?

Lainavertailu on tapa vertailla eri lainantarjoajien lainatarjouksia. Lainavertailun avulla voit löytää edullisen ja sinulle sopivimman lainan, säästää rahaa ja välttää turhat lainakulut, kuten korkeat avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut piilokulut.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainavertailu kannattaa aina, kun harkitset lainan ottamista. Lainojen hinnat ja ehdot vaihtelevat huomattavasti eri lainantarjoajien välillä, joten vertailemalla tarjouksia voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja.

Miten lainavertailu toimii?

Lainavertailupalvelut keräävät tietoa eri lainantarjoajien lainatarjouksista. Kun täytät lainavertailupalvelun hakemuksen, palvelu lähettää hakemuksesi useille eri lainantarjoajille. Lainantarjoajat arvioivat hakemuksesi ja lähettävät sinulle tarjoukset.

Lainavertailupalvelut ovat yleensä ilmaisia käyttää. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.

Mitä kannattaa huomioida lainavertailussa?

Lainavertailussa kannattaa huomioida seuraavat tekijät:

  • Lainan todellinen vuosikorko on tärkein tekijä, kun vertailet lainatarjouksia. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainakulut, kuten koron, avausmaksun, tilinhoitomaksun ja muut kulut.
  • Lainan määrä on toinen tärkeä tekijä. Mitä suurempi lainasumma on, sitä korkeampi on todennäköisesti myös lainan todellinen vuosikorko.
  • Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa myös lainan todelliseen vuosikorkoon. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä korkeampi on todennäköisesti myös lainan todellinen vuosikorko.
  • Lainan muut ehdot, kuten tilinhoitomaksun suuruus ja kulut maksuhäiriöstä, kannattaa myös vertailla.

Lainavertailupalvelut

Internetissä on tarjolla useita lainavertailupalveluita. Vertailupalvelut eroavat toisistaan esimerkiksi tarjottujen lainojen määrän, tietojen kattavuuden ja käyttöliittymän selkeyden suhteen.

Vertaanetissa.fi on yksi suosituimmista lainavertailupalveluista Suomessa. Palvelu vertailee yli 40 pankin ja luotonmyöntäjän lainatarjouksia. Vertaanetissa.fi tarjoaa kattavan tiedot lainoista, kuten lainan todellisen vuosikoron, lainasummat, takaisinmaksuajat ja muut ehdot. Tutustu myös Bondora laina aiheeseen vertaanetissa.fi sivustolla.

Lainaa heti

Useat lainavertailupalvelut tarjoavat myös mahdollisuuden hakea lainaa heti. Kun haet lainaa heti, saat lainatarjouksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Loppupäätelmä

Lainavertailu on tärkeä osa lainan ottamista. Lainavertailun avulla voit säästää rahaa ja löytää edullisen ja sinulle sopivan lainan.

Lue myös muualta: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)
Älykello (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)

rahaa

Tässä muutamia eri liittymätarjouksia alla vertaaliittymat.fi sivustolta:
Telia liittymätarjous
Moi liittymät
Nettiliittymä
Puhelinliittymä tarjous
Puhelinliittymä

Jätä kommentti