Transparent MICRO LED

Samsungin smartthings ja uudet B2B-näytöt

Samsung on esitellyt Integrated Systems Europe (ISE) 2024 -tapahtumassa Barcelonassa, miten SmartThings-alusta vahvistaa yhtiön B2B-näyttötarjontaa. Tämä uuden sukupolven yhdistettävyys tuo mukanaan useita edistysaskeleita, mukaan lukien tehokkaamman internet-of-things (IoT) -alustan hyödyntämisen. Samsung keskittyy tarjoamaan helposti hallittavia ja kattavilla yhteyksillä varustettuja digitaalisia näyttötauluja.

Ps. Nyt markkinoille on tullut uusi älypuhelin Samsung S24 Ultra, ja sille helmikuussa 2024 vaihtotarjous vanhasta puhelimesta.

SmartThingsin hyödyt yrityksille

SmartThings-alusta tarjoaa yrityksille seuraavan sukupolven liitettävyyden ja ominaisuudet, parantaen asiakkaiden ja kumppaneiden käyttökokemusta eri toimialoilla. Alusta mahdollistaa älylaitteiden kattavamman hallinnan eri ympäristöissä, mukaan lukien hotellien TV-näytöt ja muut kaupalliset näytöt, joissa käytetään Matter- ja Home Connectivity Alliance (HCA) -standardeja.

SmartThingsin ominaisuudet

  • Routines-toiminto: Mahdollistaa valaistuksen, lämpötilan, kosteuden ja ilmanlaadun automaattisen säätelyn.
  • SmartThings AI Energy Mode: Auttaa yrityksiä vähentämään energiankulutusta automatisoimalla laitteiden sulkemisen.
  • SmartThings Enterprise API: Yhdistää SmartThings-järjestelmän asiakkaiden omiin hallintajärjestelmiinsä.

Samsungin uusi interaktiivinen näyttö ja Google-yhteistyö

Samsung ilmoitti Google Enterprise Devices Licensing Agreement (EDLA) -sertifioidusta WAD-näyttösarjasta. Näyttösarja, joka perustuu Android™ 13 -käyttöjärjestelmään ja on saatavilla 65-, 75- ja 86-tuumaisina malleina, tarjoaa opetusympäristöihin saumattoman ja intuitiivisen oppimiskokemuksen.

Cisco-kumppanuus ja 105” 5K Smart Signage -näyttö

Samsung on laajentanut yhteistyötään Ciscon kanssa esittelemällä 105-tuumaisen 21:9 Smart Signage QPD-5K -näyttötaulumallin. Tämä malli sopii erinomaisesti hybridityöskentelyyn ja on yhteensopiva Microsoft Teams -sertifioidun Cisco Room Kit EQ -videoneuvotteluratkaisun kanssa.

Läpinäkyvä Micro LED -näyttö

Samsung esitteli Euroopassa Transparent MICRO LED -näytön, joka tarjoaa ainutlaatuisen läpäisykyvyn ja selkeyden. Tämä teknologia avaa uusia mahdollisuuksia myymälä- ja näyttelytiloissa, rikkoen perinteisiä katselukokemuksen rajoja.

Jätä kommentti